Sponsors

https://www.afas.foundation/ De Afas foundation heeft een projectvoorstel, gedaan door de stichting Happy With Water, na een heuse challenge gehonoreerd met een prachtige cheque van € 12.000,-

Huygenhoek Taxaties

Huygenhoek taxaties is onze eerste sponsor. Op eerste dag dat de ANBI-status een feit was, heeft Huygenhoek Taxaties in het kader van haar MVO-beleid, een serieuze donatie overgemaakt aan de stichting Happy With Water.

Holland Water     www.hollandwater.com

Holland Water ontwikkelt, bouwt, installeert en onderhoudt systemen waarmee Veilig Water kan worden gemaakt en/of het water veilig kan worden gehouden. Holland Water ondersteunt Stichting Happy Water met technische kennis en praktische kunde.

Meerwijk Allister Groep

De Meerwijk Allister Groep draagt de stichting Happy With Water een warm hart toe en laat dit zien door haar administratieve diensten gratis aan te bieden aan de stichting, zoals o.a. het opmaken van de jaarrekening.

Konig Groep 

Site4U

Site4U verzorgt the hosting van de site van de stichting Happy With water en alles wat daar bij komt kijken.

Kita e-learning, design & communication

Kita heeft de site vormgegeven en staat ons als gebruikers met advies en training bij. Ook heeft Kita de animatiefilm geproduceerd, die op de eerst pagina van website staat vermeld.

Solarmateriaal van de fa.Flink in Gouda