Publiciteit

Luidspreker, Geluid, Spreker

Publiciteit is, samen met de elementen techniek en geld, een belangrijk onderdeel van het NL Master Plan Water.

Ongeveer 15 jaar geleden werden de eerste “water uit de lucht”-watermakers uitgevonden en in de markt gezet. Sindsdien is het aantal leveranciers tot ongeveer 80 gestegen. De producten die worden aangeboden zijn grotendeels gebaseerd op compressiekoeling en variëren van capaciteit van 10 liter tot wel 10.000 liter per dag. Vrijwel geen producent probeert voor de armere bevolking in ontwikkelingslanden AWG-watermakers te ontwikkelen. Juist die groep heeft te kampen met een toenemend drinkwatertekort door klimaatverandering.

Maar het feit dat drinkwater uit de lucht kan worden gewonnen en dat daar dus al volop AWG-watermakers voor  zijn, is vrijwel onbekend.

Onbekend maakt onbemind!

De stichting Happy With Water heeft dus ook alle belang bij veel en juiste publiciteit over de mogelijkheden én de onmogelijkheden van “water uit de lucht”-watermakers. Als stichting proberen wij zoveel mogelijk mensen te bereiken. Hiervoor hebben wij deze website en ook een pagina op Facebook.

Iedereen, die gemotiveerd is, willen wij graag laten meehelpen om zo snel als mogelijk bekendheid te creëren met deze “water uit de lucht”-watermakers. Wanneer dit fenomeen meer bekendheid heeft, zullen meerdere mensen, bedrijven en NGO’s de grote mogelijkheden van deze vorm van drinkwater voorziening inzien. Hierdoor zal de technische ontwikkeling sneller op gang komen en daarmee het drinkwatertekort eerder verhelpen. Maar ook zal meer bekendheid leiden tot extra geld. Extra geld voor de stichting Happy With Water. Geld waarmee verdere innovaties en daadwerkelijke projecten mee kan worden gerealiseerd. Maar ook geld voor andere organisaties die zich met deze toepassing in de toekomst gaan bezig houden.

Ook kan meer publiciteit technici (bedrijven, gepensioneerden, hobbyisten) aantrekken om mee te denken of zelfs mee te ontwikkelen om te komen tot de best, toepasbare technische oplossingen

En wij hebben geen concurrente! Wij willen alleen onze doelstelling verwezenlijken. Wie de eer krijgt, maakt ons niet uit! Het doel heiligt de middelen!

Dus help ons mee! Deel onze berichten! Maak zelf een berichten op uw eigen Facebook pagina. Vertel het uw familie en vrienden. Roep het van de daken.

En als u ons nodig heeft voor een lezing of toelichting, dan staan wij klaar!